Home     Nulon PSO 500 ml
Nulon PSO 500 ml

Nulon PSO 500 ml


Pro Strength Octane Booster


€ 50.00
incl. BTW

Artikelcode: PSO

Nulon PSO 500 ml


  • Productinformatie

Nulon Pro Sterkte Octane Booster is speciaal geformuleerd voor de verhoging van het octaangetal van benzine dat wordt gebruikt in hoge prestaties en concurrentie motoren. Hoge prestaties, hoge compressie motoren vereisen brandstof met een hoger octaangetal dan gewone personenauto's. Gebruik van een brandstof die niet beschikt over een voldoende hoog octaangetal zorgt ervoor dat de motor (ping) detoneerd, die op zijn beurt ernstige motorschade kan veroorzaken.

Elke motor heeft een minimale vereiste octaangetal (OR) die afhankelijk is van het motor ontwerp en, in het bijzonder, compressie-ratio. Hoe hoger de compressieverhouding, hoe hoger de OR. Als de benzine die wordt gebruikt niet beschikt over een voldoende hoge Research Octane Number (RON) om te voorzien van het juiste OR zal vervolgens detonatie optreden. Detonatie is de term voor de chemische afbraak van het brandstof / luchtmengsel, wat resulteert in vroegtijdige zelf-verbranding tijdens de compressieslag van de motor, dat wil zeggen het mengsel explodeert voorafgaand aan ontsteking van de bougie. Onder deze omstandigheden is de kracht van de explosie tegen de richting van de zuiger reizen resulteert in enorme ladingen. Als detonatie aanhoudt, kan motorstoring optreden. Nulon PSO verhoogt aanzienlijk de RON van benzine, waardoor de kans op detonatie sterk afneemt. Nulon PSO is te vermengen met alle gelode en ongelode brandstoffen, waaronder ras brandstof en Avgas.
Opgemerkt moet worden dat hoe lager de RON brandstof van de basis, hoe groter de stijging na de behandeling. Omgekeerd hoge RON basis brandstof levert een veel lagere stijging na de behandeling. Dit fenomeen geldt voor alle octaanverhogers.
Veel high performance moderne motoren zijn uitgerust met "klop sensoren". Deze sensoren herkennen het moment dat detonatie optreedt en vertraagt het ontstekingstijdstip om verdere beschadiging door detonatie te stoppen. Echter, terwijl de vertragingskoppel het ontstekingstijdstip van de motor beschermt tegen schade, berooft hij de motor van de prestaties en efficiëntie. Toevoegen Nulon PSO in de juiste verhouding stopt deze hele cyclus en bevordert maximale prestaties en efficiëntie zonder risico van schade.
Veel auto's ingevoerd in Australië werken voortdurend op premie ongelode benzine (pulp) van 95 RON of hoger. In afgelegen gebieden van Australië, is PULP niet beschikbaar. Nulon PSO converteert daadwerkelijk reguliere loodvrije brandstof PULP wanneer ze behandeld worden volgens de aanwijzingen.
Strenge testen van Nulon PSO zorgen ervoor dat geen onderdeel in dit product een negatieve invloed heeft op de motor of brandstof systeem onderdeel. Alle onderdelen zijn getest voor miljoenen kilometers.

Voordelen:
- Verhoogt RON met maximaal 7 nummers
- Stopt motor detonatie (pingen)
- Maximaliseert pk potentieel
- Vermindert oververhitting en schade zuiger
- Veilig voor katalysatoren en zuurstof sensoren
- Componenten zijn US EPA goedgekeurd
- Beschermt tegen klepzitting recessie

Gebruiksaanwijzing:
Meng een 500ml fles met 60 liter benzine. Voeg direct aan de tank voorafgaand aan de vulling. Experimenteer met lagere doses omde optimale behandeling tarief naar detonatie stoppen. Gebruik in combinatie met elke tank vol.

Als afsluiter zetel recessie, voeg 1 ml aan elke liter benzine.

Eerste Hulp:
Bij vergiftiging raadpleeg een doktor of het Antigif centrum. Indien ingeslikt, NIET laten braken. Een glas water laten drinken. Verpakking niet gebruiken voor voedsel te bewaren.

Opmerkingen:
Door de kracht van dit product is het illegaal om het te verkopen voor gebruik in de openbare weg voertuigen in de VS. Het kan alleen worden gebruikt in off-road toepassingen. Sta niet toe dat ODV vloeistofin direct contact komt met zonlicht. Hierdoor zal de effectiviteit van het product in minuten verminderen.