Home     Nulon TFSC 500 ml
Nulon TFSC 500 ml

Nulon TFSC 500 ml


Total Fuel System Cleaner


€ 42.50
incl. BTW

Artikelcode: TFSC

Nulon TFSC 500 ml


  • Productinformatie

Nulon's Total Fuel System Cleaner bevat 's werelds toonaangevende technologie in zijn brandstof systeem reinigende prestaties. Het reinigt het gehele brandstof systeem in slechts een tank brandstof. Dit product is zo geavanceerd en presteert zo goed dat zij een aantal OEM-goedkeuringen voor de sanering van de verbrandingskamer deposito's heeft. TFSC is geschikt voor gebruik in het brandstofsysteem van alle benzine en lichte dieselmotoren.
Brandstof formulering en brandstof systemen worden voortdurend veranderend om de milieuwetgeving te voldoen. Deze veranderingen gebeuren niet zonder hun deel van de daarmee samenhangende problemen, zoals:

- Verontreinigde brandstofinjectiesystemen
- Carburateur deposito
- Inlaatklep deposito
- Verbrandingskamer deposito's en "running-on"
- Steken kleppen
- Verhoogt brandstofverbruik
- Verhoogd octaan benzine eis
- Verhoogt zwarte rook van dieselmotoren

Deze problemen komen vaak voor, maar de meeste automobilisten zijn zich niet bewust van de ernst van het probleem, omdat ze langzaam ontstaan. Loodvrije brandstof verbrand niet zo schoon, of volledig als men zou hopen. Bijgevolg, koolstof deposito bouwt op op alle onderdelen van de inductie-systeem. Automobilisten worden eerst bewust van een probleem wanneer het ernstig is, zoals moeilijke start, vlak vlekken, klevende kleppen, loopt op enz. Automobilisten ondervinden ook verhoogd brandstofverbruik en het verlies van efficiëntie, terwijl het probleem in ontwikkeling is.
Chemische bedrijven in de raffinage-industrie werden gedwongen om reinigende additieven voor loodvrije brandstoffen te produceren voor het minimalisering van de bovengenoemde problemen. Deze producten zijn nu toegevoegd aan onze brandstoffen, maar helaas, op een minimum niveau vanwege de extra kosten en het feit dat er geen wetgeving in Australië is om hen te dwingen dergelijke additieven te gebruiken op een bepaald niveau . Hoewel veel van deze additieven beschikbaar zijn op de markt, heeft Nulon de tijd genomen om zowel de motor en de eisen van de consument zorgvuldig te evalueren en is van mening dat het niveau van de maximale bescherming te bieden tegen een minimale kostprijs voor de consument.

Voordelen:
- Goedgekeurd door OEM-fabrikanten
- Makkelijker starten
- Reinigt inlaatklep deposito's
- Reinigt inlaatspruitstuk deposito's
- Reinigt verbrandingskamer deposito's
- Reinigt injectoren
- Helpt stoppen motor pingen (detonatie)
- Helpt het herstel vlot en efficiënt beheer
- Vermindert de zwarte rook van dieselmotoren

Opmerking: De bovenstaande voordelen zullen worden opgemerkt na consumptie van een tank vol van behandelde brandstof

Gebruiksaanwijzing:
Eenvoudig toevoegen aan een volle tank benzine of diesel. Een fles behandelt 60 liter. Handhaving van een efficiënte werking van brandstof systeem, gebruik Nulon Benzine Injector Cleaner, of Diesel Injector Cleaner op een regelmatige basis. Voor optimale prestaties gebruik TFSC eens in de 5.000 kilometer.

Eerste Hulp:
Bij vergiftiging raadpleeg een doktor of het Antigif centrum. Indien ingeslikt, NIET laten braken. Een glas water laten drinken. Verpakking niet gebruiken voor voedsel te bewaren.