Home     Nulon EZI Glide 500 ml
Nulon EZI Glide 500 ml

Nulon EZI Glide 500 ml


Ezi Glide


€ 18.00
incl. BTW

Artikelcode: Ezi

Nulon EZI Glide  500 ml


  • Productinformatie


Nulon Ezi-Glide transparante Silicone spray is het perfecte smeermiddel om te gebruiken in honderden toepassingen. Nulon Ezi-Glide is transparant, waterafstotend, duurzaam, superglad en gemakkelijk te gebruiken. Ezi-Glide kan veilig gebruikt worden op alle soorten ondergronden zoals metaal, kunststof, rubber, vinyl, glasvezel, bekleding, hout en schilderwerk. Ezi-Glide maakt geen vlekken, toch raden wij toch aan om uit voorzorg eerst een test te doen.
Nulon Ezi-Glide reageert niet met de meeste ondergronden, daardoor kan het gebruikt worden om een beschermend laagje te leggen op de ondergrond tegen beschadiging of vervuiling van o.a. olie, verf en inkt. Ezi-Glide is uitzonderlijk doeltreffend in bescherming tegen graffiti.
Gebruik voor de auto:
Nulon Ezi-Glide is uitstekend voor smering van de deuren, motorkap en scharnieren, evenals elektrisch schuifdak mechanismen en stoelgeleiders. Eenvoudigweg een beetje spray op de zijvensters is voldoende omdat deze weer soepel naar boven en beneden gaan, zonder dat er zwart van de rubbers achterblijft. Het elimineert gekraak in dashboard en afdichtrubbers van de deuren. Het verfraaid en beschermt eveneens de afdichtrubbers van de deuren.
Transport en industrieel gebruik:
Ezi-Glide is perfect voor montage en smering van ringen. Gebruik op kunststof kranen, afvul lijnen en overbrengingen, pinnen en bussen, kunststof tandwielen, kunststof mallen, lagers en alle soorten industriële machines. Overal bruikbaar waar een helder, waterafstotend, onvlekbaar smeermiddel nodig is. Ezi-Glide heeft een temperatuur bereik van-73ºC tot 316ºC. het kan veilig gebruikt worden in het onderhoud van alle types kantoormachines zoals printers, kopieermachines enz., evenals in mechanismen van stoelen en draaiwielen.
Huishoudelijk gebruik:
Ezi-Glide is ideaal voor gebruik op ritsen, deursloten, scharnieren, geleiders, zaagmachines en huiselijke toepassingen. Omdat het transparant is laat het geen vlekken na en is het een uitstekend smeermiddel voor gordijnrails en blindering mechanismen. Bruikbaar op schuifdeuren, garagedeuren, ramen, vismolens en tuingereedschap. Ezi-Glide stoot water, olie, klevende stoffen, inkt en verf af.
Voordelen:
- Gemakkelijk te gebruiken 
- Waterafstotend 
- Maakt geen vlekken ( aanbevolen om eerst te testen)  
- Smeert 
- Beschermt tegen vlekken en graffiti
- Trekt minder stof aan dan gewone smeermiddelen 
- Groot temperatuurbereik
Voorzorgen:
Gebruiken met voldoende verlichting. Indien nodig voor verse lucht zorgen. Bij inslikken niet doen braken, bel onmiddellijk een dokter. Enkel te gebruiken zoals voorgeschreven
Bewaren buiten bereik van kinderen. De houder niet doorboren of verbranden, zelfs indien leeg. Bewaren op een koele plaats en uit de zon. Niet in aanraking brengen met voedingswaren, vuur of ontstekingsbronnen. 
Licht Ontvlambaar
Gevaarlijke Goederen Class 2.1
Miscellaneous Hazardous UN No. 1950
Gif Tabel: N/A
Hazchem Code: 2Y
Drijfgas: Hydrocarbon
Waarschuwing
Opzettelijk misbruik van hoge concentraties en inademing van de inhoud kan schadelijk of fataal zijn.
Verpakking:
330g aërosol (6 per krimp verpakking)
Nulon Art Nr. EZI330 (23210