Home     Nulon HS Lube 550 ml
Nulon HS Lube 550 ml

Nulon HS Lube 550 ml


Nulon HS Lube


€ 19.50
incl. BTW

Artikelcode: HS

Nulon HS Lube  550 ml


  • Productinformatie

Het is onze bedoeling om van HANDYMAN SPRAY LUBE het beste spray smeermiddel te maken tot dat verkrijgbaar is, daarom werd gebruik gemaakt van Zonyl®, een geavanceerd PTFE fluorcarbon polymeer. HANDYMAN SPRAY LUBE met Zonyl® is toepasbaar voor duizenden toepassingen. U zult er versteld van staan hoe goed HANDYMAN SPRAY LUBE werkt wij garanderen dat. Tijdens de ontwikkeling van dit product hebben we over de gehele wereld gezocht om de beste technologie en ingrediënten om U een product aan te bieden met uitzonderlijke eigenschappen in vergelijking met gelijkaardige producten.
Zo zijn er honderden competitieve producten verkrijgbaar. Sommige zijn uitstekend voor bepaalde toepassingen, maar presteren matig in andere toepassingen. Sommige zijn van dusdanige kwaliteit dat kerosine praktisch dezelfde resultaten verschaft.
Nulon HANDYMAN SPRAY LUBE met Zonyl® schittert op alle gebied van prestaties. Doe een vergelijkende test. De toepassingen zijn enkel beperkt tot de vindingrijkheid van de gebruiker. De toevoeging van Zonyl® zorgt voor optimale smeereigenschappen. Lichte solventen met sterk penetrerende eigenschappen verzekeren diepe inwerking. Super effectieve corrosie beschermers zorgen voor maximale bescherming tegen roest en corrosie. Speciale ingrediënten van zeer hoge kwalitatief zorgen ervoor dat HANDYMAN SPRAY LUBE uitzonderlijk goed water afstotend werkt.
Penetreert:
HANDYMAN SPRAY LUBE penetreert snel en maakt hierdoor vastgeroeste en gecorrodeerde stukken gemakkelijk los. Het helpt sterk bij het voorkomen van griperen van uitrustingen door roest of hitte. HANDYMAN SPRAY LUBE lost zo ook vastgeroeste bouten en moeren en onderdelen van de uitlaat zoals de moeren van het uitlaatspruitstuk. HANDYMAN SPRAY LUBE penetreert en smeert sloten, scharnieren, antennes, kranen en gereedschappen. Gebruik het overal waar een penetrerende smering nodig is.
HANDYMAN SPRAY LUBE met Zonyl® laat dingen weer werken als nieuw.
Smeert:
HANDYMAN SPRAY LUBE is ideaal om het smeren van wielen, rolletjes, scharnieren, sloten, klinken, kettingen, in line skates, gereedschappen, tuingereedschappen, vismolens en visreels. Gebruik HANDYMAN SPRAY LUBE overal waar een lichte en langdurige smering vereist is. Het vergemakkelijkt monteren en demonteren van onderdelen en stopt storend gepiep en gekraak. Met een klein beetje HANDYMAN SPRAY LUBE loopt alles een heel eind.
Waterafstotend:
HANDYMAN SPRAY LUBE helpt natte motoren snel starten. Het stoot vocht (water) af van distributie kappen en ontstekingskabels. Gebruik HANDYMAN SPRAY LUBE met Zonyl® bij het onderhoud om als vochtwering met micro dun blijvende film. Het is ideaal voor elektrisch en ontstekingsysteem, starters, kaarsen (bougies) en schakelaars. Gebruik het na ontvetting van motoren om elektrische aansluitingen te beschermen tegen corrosie.
Roest preventie (anti-corrosie):
HANDYMAN SPRAY LUBE voorkomt roest en corrosie door penetratie van corrosie remmers in de poriën van alle metalen oppervlakken. Het is ideaal voor tuingerei, sportgerei en gereedschappen. HANDYMAN SPRAY LUBE beschermd alle blootgesteld ijzer en staal oppervlakken tegen roest. HANDYMAN SPRAY LUBE beschermt schakelaars. Gebruik het na ontvetting van motoren om elektrische aansluitingen te beschermen tegen corrosie.
Reiniger:
HANDYMAN SPRAY LUBE verzacht en helpt teer en gedroogde insecten te verwijderen van autolak. Het helpt om olie, vet, sticker lijm en zelfs permanente inkt op te lossen en te verwijderen. Bouwvakkers spuiten HANDYMAN SPRAY LUBE op de kaders en glas van aluminium ramen en deuren om te voorkomen dat opgespat cement zou blijven kleven.
Verpakking:
400 gr spuitbus (6 stuks in krimpfolie)