Home     Nulon OBC 300 ml
Nulon OBC 300 ml

Nulon OBC 300 ml


Nulon Octane Boost en Clean


€ 30.00
incl. BTW

Artikelcode: OBC

Nulon OBC  300 ml


  • Productinformatie

Nulon Octane Boost en Clean is uniek in die zin dat het vele functies vervult. OBC is speciaal geformuleerd voor de vele brandstof gerelateerde problemen met moderne motorvoertuigen, met name die op loodvrije benzine (benzine). Haar voornaamste doel is om het octaangehalte van normale ongelode benzine (meestal 91 RON) te verhogen om te stoppen met pingen (detonatie), terwijl het de additief verbrandingskamer, de inlaat van de afsluiter, carburateur en injectie deposito reinigt. De resultaten zijn langdurig.
Australië is uniek omdat het slechts twee soorten van loodvrije brandstof biedt. De meest voorkomende is 91 RON. De tweede, met een veel hogere prijs, is premie ongelode die een hogere RON van 95-98 heeft. Het verschil in prijs tussen de twee soorten is aanzienlijk. De meeste Westerse landen bieden drie en zelfs vier categorieën om te voorzien in de behoeften van de verschillende voertuigen, met een verschil in kosten tussen de verschillende soorten die klein is in vergelijking met Australië.

Kenmerken:
Nulon onderzocht de brandstof eisen van voertuigen voor drie jaar voorafgaand aan het formuleren van haar Octane Boost en Clean product. Bij het formuleren van OBC waren de belangrijkste punten van zorg:
- Kosteneffectiviteit voor de consument
- Een onmiddellijke, merkbare verbetering voor de consument
- Milieu aanvaarding
- Geen nadeel voor brandstof systemen of motoren

Nulon OBC voert drie primaire functies:
- Het verhoogt het octaangetal niveau van de benzine direct tot gecontroleerd motor pingen (detonatie).
- Het reinigt deposito's van koolstof verbrandingskamers, injectoren, inlaat kleppen en de inlaat spruitstukken, die alle gemeenschappelijke problemen zijn die het motorrendement verminderen . In veel gevallen is de deposito verbrandingskamer de oorzaak van pingen. Zodra de deposito's worden gereinigt door de OBC zal het pingen verdwijnen totdat de deposito opnieuw formuliert. Vandaar onze eis, "een behandeling duurt maximaal vier tanks brandstof".
- Het beschermt motoren tegen klepzitting recessie (VSR). Gelode benzine is snel verdwenen en veel oudere motoren zich op het voortouw om dit probleem te voorkomen. Lood vervanging Benzine (LRP) is toevoegingsmiddelen om te beschermen tegen VSR, maar veel motoren lopen zeer slecht op deze brandstof en roet up verbrandingskamers, bougies en uitlaatsystemen.

Nulon OBC gebruikt met Premium Loodvrije benzine (pulp) zal dit probleem verhelpen en beschermen tegen VSR. Het US EPA keurt alle onderdelen die worden gebruikt in dit product. Bovendien voldoet OBC aan de strenge eisen van CARB (California Air Resources Board).

Voordelen:
- Stopt pingen (detonatie)
- Stopt of vermindert de motor draaien-op ??
- Verhoogt de prestaties van de motor
- Reinigt carburateur injector en deposito's
- Verbetert uitlaatemissies
- Bevat bovenste cilinder lube
- Veilig voor katalysatoren en zuurstof sensoren
- Veilig voor loodvrije en gelode brandstof
- Beschermt tegen klepzitting recessie ??
Opmerking: OBC vloeistof niet blootstellen aan direct zonlicht. Blootstelling aan direct zonlicht zal de voordelen van het product in een kwestie van minuten vernietigen .

Aanwijzingen voor gebruik:

Voor pingen (detonatie) voeg een fles (behandelt 60 liter of 16 US gals) rechtstreeks in de tank, bij voorkeur vóór het vullen. Hergebruik elke vierde tank brandstof, of zo nodig te stoppen pingen en de prestaties te verbeteren.

Ter bescherming tegen klepzitting recessie gebruik 4ml van OBC elke liter (US kwart) van de pulp of LRP. Behandel alle brandstof gebruikt.

Eerste Hulp:
Bij vergiftiging raadpleeg een doktor of het Antigif centrum. Indien ingeslikt, NIET laten braken. Een glas water laten drinken. Verpakking niet gebruiken voor voedsel te bewaren.