Home     Nulon PIC 300 ml
Nulon PIC 300 ml

Nulon PIC 300 ml


Benzine Cleaner


€ 13.50
incl. BTW

Artikelcode: PIC

Nulon PIC 300 ml


  • Productinformatie

Nulon Benzine Injector Cleaner (PIC) is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de eisen van brandstof voor moderne benzine aangedreven motoren, speciaal deze die draaien op lage lood of loodvrije brandstoffen. De komst van deze brandstoffen is te danken aan de wereldwijde bezorgdheid over het effect van gelode brandstoffen op het milieu.
Loodvrije brandstof werd eerst geïntroduceerd in de USA en het was snel duidelijk dat, alhoewel deze brandstof milieuvriendelijk was, ze ongeschikt was voor motoren, met veel problemen als gevolg. Gelijkaardige problemen deden zich voor in Europa. Loodvrije brandstof verbrandt niet zo zuiver in de motor waardoor carbonvorming ontstaat in de verbrandingskamer met als gevolg verhoogde compressieverhoudingen en hierdoor worden problemen veroorzaakt aanverwant met het gebruik van lage octaan brandstoffen. De automobilist ondervindt dit probleem door een slecht draaiende motor en hoger brandstofverbruik. Carbon aanslag zet zich ook af op de injectoren en inlaatkleppen waardoor een slechte verstuiving van de brandstof, met als gevolg start problemen, slecht draaien en extra kosten voor de automobilist.
Grote oliemaatschappijen en chemiebedrijven aanverwant met de industrie werden gedwongen om detergent type additieven te produceren voor loodvrije brandstoffen om de hierboven vernoemde problemen te minimaliseren. Deze producten zijn nu toegevoegd aan onze brandstoffen maar, spijtig genoeg, in een minimum dosis om de kostprijs zo laag mogelijk te houden, en omdat de oliemaatschappijen op deze manier een lucratieve naverkoop van additieven kunnen in de hand werken door zorgvuldig de hoeveelheid te minimaliseren toegevoegd aan de benzine die we aan de pomp kopen. Dan wordt publiciteit gemaakt om zulke additieven te gebruiken om zeker te zijn van probleemloos motor gebruik. Alhoewel veel van deze additieven beschikbaar zijn op de markt, heeft Nulon de tijd genomen om zorgvuldig de evaluatie te maken over de eis van beide, motor en consument en gelooft rotsvast een maximale bescherming te bieden bij een minimale kostprijs voor de verbruiker.
Voordelen:
- Reiniging van brandstof injectie systemen
- Vermindering van carburator aanslag
- Vermindering van motor vervuiling en aanslag
- Reinigt PCV systemen
- Verwijdert inlaatklep aanslag
- Behoud van efficiënt gebruik
- Behoud van brandstofbesparing
- Vermindert milieu gevaarlijke gassen
- Effectief kostenvergelijkend ten opzichte van andere gelijkaardige producten

Uitgebreid onderzoek en testen hebben bewezen dat Nulon Benzine Injector Cleaner het best mogelijk kosten efficiënt product is dat beschikbaar is om alle de hierboven opgesomde problemen te bestrijden. Indien gebruikt zoals voorgeschreven, verzekerd Nulon Benzine Injector Cleaner optimaal rendement bij minimale uitgaven.

Toepassing:
Nulon Benzine Injector Cleaner, zoals verpakt, zal twee tanks behandelen van de meeste wagens of in totaal 120 liters. Voeg alvorens de tank te vullen, een halve flacon toe aan de tank en vul dan de tank met brandstof. Herhaal deze toepassing elke 5 tankbeurten of om de 2,500 kilometers (wat zich eerst voordoet).

Nulon Benzine Injector Cleaner is geschikt voor gebruik in zowel gelode als loodvrije brandstoffen.

Eerste Hulp:
Bij vergiftiging raadpleeg een doctor of het Anti Gif Centrum. Indien ingeslikt, NIET doen braken. Geef een glas water.