Home     Nulon SS 500 ml
Nulon SS 500 ml

Nulon SS 500 ml


Stop Smoke

Op speciale wijze geformuleerd om uitlaatrook veroorzaakt door verbrande olie te verminderen. De twee grootste oorzaken van verbrande olie zijn versleten zuigerveren en versleten en verharde klepsteel afdichtingen. Beide worden veroorzaakt door normale slijtage gedurende een lange periode. Met de recent striktere controles op uitlaatgassen, zijn eigenaars van motorvoertuigen zich bewuster geworden van zichtbare rook.€ 32.50
incl. BTW

Artikelcode: SS

Nulon SS  500 ml


  • Productinformatie

Op speciale wijze geformuleerd om uitlaatrook veroorzaakt door verbrande olie te verminderen. De twee grootste oorzaken van verbrande olie zijn versleten zuigerveren en versleten en verharde klepsteel afdichtingen. Beide worden veroorzaakt door normale slijtage gedurende een lange periode. Met de recent striktere controles op  uitlaatgassen, zijn eigenaars van motorvoertuigen zich bewuster geworden van zichtbare rook.

Nulon Stop Smoke is een absoluut volgens de regels-van-de-kunst stabiel, lange ketting polymeer welke, indien gebruikt volgens de richtlijnen, de viscositeit van de aanwezige motorolie verhoogt. De hierdoor bekomen verhoging in viscositeit maakt het de olie gewoon moeilijker om voorbij de zuigerveren of de klepsteel afdichtingen in de verbrandingskamer te vloeien waar deze dan verbrandt.

Nulon Stop Smoke is absoluut extreem stabiel wat betekend dat het zijn viscositeit niet verliest bij verhoogde bedrijfstemperaturen, een veel voorkomend verschijnsel bij versleten motoren.

Verhoging van de olie viscositeit heeft als voordeel vermindering van ongewenst motor geluid typisch bij versleten motoren, zoals rumoerige distributiekettingen, zuiger geklop en kruispen geluid.

Speciaal lange ketting polymeer technologie werd gebruikt in de formulering van Nulon Stop Smoke en is lang werkend, wat betekent dat het zijn kwaliteiten even lang behoud als de levensduur van goede kwaliteitsolie, dit in tegenstelling met vele andere competitieve producten.

Nulon Stop Smoke levert uitstekende kwaliteit voor zijn geld omdat het waarschijnlijk de grootste verpakking op de markt is en voor gewone vier cilinder motoren is een halve flacon voldoende per behandeling.

Nulon Stop Smoke is geschikt voor gebruik in benzine, diesel en LP gas motoren. De lange ketting polymeer viscositeit veredelde karakteristieken verzekeren een verbeterde afdichting tussen zuigers, veren en cilinderwanden, welke zorgen voor optimale compressie.

Voordelen
- Verminderde uitlaatrook
- Vermindert olie verlies en verbranding
- Verminderde aanslag van bougies
- Meer olie druk
- Betere compressie
- Verzacht het motorgeluid

Nota: Nulon Stop Smoke is geformuleerd met de bedoeling het stoppen van uitlaatrook veroorzaakt  door verbrande olie.

Nulon E10 Oudere Motor Behandeling dient gebruikt om slijtage te verminderen en kan samen gebruikt worden met Nulon Stop Smoke.

Nulon Motor Stop Leak dient gebruikt waar lekken de voornaamste bezorgdheid is. Het kan ook samen gebruikt worden met Nulon Stop Smoke.

Gebruiksaanwijzing:
Voeg inhoud toe aan de motorolie bij normale bedrijfstemperatuur. Gebruiken bij elke oliewissel.

Dosering:
Als algemene regel, voeg een halve flacon toe bij vier cilinder motoren en een volle flacon bij grote zes of acht cilinder motoren. Zie waarschuwing hieronder.

Waarschuwing:
Niet overdoseren!
Nooit meer dan 10% van de olie inhoud gebruiken.